Dom > Novosti > Sadržaj
Процес пречишћавања делова од хабања за машину за пуцање челичне цијеви
Jul 10, 2017

Машина за пјескарење с челичним цевима је материјал који је углавном ливеног гвожђа, производња ливених гвожђа. Поред одговарајућег избора надарених компоненти за добијање организације, топлотна обрада се додатно прилагођава и побољшава матрица ради побољшања перформанси ливеног гвожђа Важан начин. Челична обрада челичне цеви и термичка обрада метала и челична топлота покопана на истом месту, постоје разлике. Топлотна обрада носних дијелова машине за пјескарење са челичним цевима углавном не може побољшати морфологију и дистрибуцију графита у оргиналној организацији. За сиво ливено гвожђе, ефекат концентрације напона узрокован графитом од лима је фактор који има водећу улогу у перформансама ливеног гвожђа, тако да је ефекат топлотне обраде на сивом ливцу далеко мање значајан од челика и нодуларног гвожђа. Дакле, Пријатељи поступка топлотне обраде ливеног гвожђа углавном живе, нормализују и тако даље. За нодуларно гвожђе, јер је графит био сферичан, раздвајање матрице значајно је смањено, кроз топлотни третман може учинити организацију за пуно играње улоге, што може знатно побољшати механичке особине дијелова машина за пјескарење од челика. Како је челик као челик, процес топлотне обраде има жарење, нормализацију, гашење и каљење, вишеструко температурно каљење, индукцијско грејање и каљење и површински хемијски топлотни третман.

Уређај за пјескарење углавном преко једног или више песка ради борбе са површином метала, чиме се елиминишу неки од додирних површина метала, као што су рђа итд., Понекад и кроз пескарење како би се добио одређени површински слој. Средства за пјескарење могу бити различите честице песка, силикон карбида, мала лоптица итд. Машина за пјескарење је сировина челичног песка кроз окретање сечива на површину материјала, тако да се додаци машина за пескирање Машина за пјескарење Функција игра одлучујућу улогу.

Машина за пјескарење је углавном састављена од четири одјела, први део машине за пјескарење је углавном брзо окретање радног кола, под дејством високе центрифугалне силе у одређеном правцу пројектила у раду овог процеса, Нека машина за пјескарење за одређени угао Кретање или напред и доле други део сакупљања, под-локација и транспортног система пројектила. Трећи део процеса ливења у процесу пуцања с песком континуирано ради и помера носач; Последњи део је систем за уклањање прашине. Комплетна опрема машина за пиле на групи за преглед, опрему за пескарење опрема за углавном чишћење, углавном за чишћење рђе и прашине. Постоје опрема за обраду песка, опрема за уклањање прашине, опрема за моделовање.


We're Here to Help

 • Додајте: Индустријски парк Далонг, град Кситуан, округ Дафенг, град Ианцхенг, провинција Јиангсу, Кина
  Тел: + 86-515-83755555
  Факс: + 86-515-83752143
  Моб: + 86-13912337992
  Е-маил: ицфенгте@пхотицн.цом
  Скипе: јоицезхаомин1986
  ВхатсАпп : +8613912337992

Bilten

Unesite u svoju e-adresu da primate dogovore
i kupone.
Obeležite nas danas!