Dom > Novosti > Sadržaj
Како одабрати и користити пескарење?
Jun 05, 2017

Са континуираним развојем кинеске индустријске ере, како онда да радимо у развоју истог времена неће бити неких потребних губитака? Данас смо углавном причали како да изаберемо и користимо собу за пјескарење?

Улога пескерске просторије је употреба компримованог ваздуха за моћ дела, а главна сврха је да се нека површина предмета на одређени степен чистости побољша умор ових делова , У коначној анализи је побољшање одјела Улога њене боље улоге у дијелу радног окружења.

Сада већ постоје веома добри услови, а пескирање локације и околине постало је прилично чисто, а истовремено је и свест јавности о заштити животне средине и законима и прописима о заштити животне средине све софистициранијим и строгим феноменом пескарења на локацији прашине Озбиљно, не пуно времена, операције прочишћавања отворених експлозија постају историјске, феномен прашине на песку на крају ће постати прошлост.

Добра пратећа опрема и материјали били су у могућности да према различитим индустријама, различитим деловима и различитим условима у окружењу дизајнирају разноврсну структуру, опремљену собу за пјескарење како би се задовољиле посебне потребе различитих индустрија.

Радни предмет упућен у пескерску просторију за пескарење ради очишћења користи од заштите животне средине, његов највећи значај је да се операције чишћења одвијају у најскорљивијим условима. Промене у временским условима више неће имати негативан утицај на процес чишћења посла, ефикасност ће бити значајно побољшана. Радно окружење радника је значајно побољшано, добри услови вентилације за побољшање видљивости у оквиру дјелокруга рада, радници пескарења могу да прате квалитет чишћења површина, смањују прераду. Али такође очистити унутрашњу температуру и влажност како би се ефикасно контролисали, тако да се операције чишћења песком могу одржавати у свим временским условима и околностима, које су глатке и планиране за извођење.

Апликација пескарења:

Уређена пескарска опрема: сви метални производи и не-метални производи (пластика, кристал, стакло, итд.) Како би се уклонили површински трагови површинске обраде аргона, површина производа за побољшање квалитета.

Ојачати: повећати тврдоћу површине металних делова, елиминисати стрес, као што су авионске лопатице, опруге, алат за обраду и оружје и друга површинска обрада.

Предобрадба за пескирање: галванизација, фарбање, прскање и слично покривени пескарењем пре обраде, површина је апсолутно чиста, уз знатно побољшање адхезије и отпорности на корозију поклопца.


We're Here to Help

 • Додајте: Индустријски парк Далонг, град Кситуан, округ Дафенг, град Ианцхенг, провинција Јиангсу, Кина
  Тел: + 86-515-83755555
  Факс: + 86-515-83752143
  Моб: + 86-13912337992
  Е-маил: ицфенгте@пхотицн.цом
  Скипе: јоицезхаомин1986
  ВхатсАпп : +8613912337992

Bilten

Unesite u svoju e-adresu da primate dogovore
i kupone.
Obeležite nas danas!