Dom > Novosti > Sadržaj
Одржавање и одржавање машине за убацивање појасева
Jun 28, 2017

Употреба оператера експлозивних направа за појасеве снимања мора проћи кроз процес професионалне обуке, а ако је ригорозна обука, функција аутоматске експлозије машине и личност морају бити детаљно разумијевање упутних упутстава за употребу модела флешбек-а Укључујући и одржавање и поправку Морају бити упознати, а коришћење особља није моја машина. Немојте користити контролу додирног прекидача итд., Веома је лако направити случајне промене у животу, стручно особље носити заштитну одјећу и кориштење специфичних очију, Регулар Одржавање вратила. Као што је чишћење прашине унутар итд., Како би се заштитио од операције, појавила се опструкција, ако је у току операције била опремљена ненормалним звуком или дио времена прегријавања, употреба особља мора искључити прекидач, тражити снимак Особље за поправку машине за пуцање Погледајте особље које ради са сигурношћу производње, строгим системом преноса, уколико је посао завршен, прво треба да зауставите машину, а затим очистите радно место, а затим дођете до вештина, и даље покрећете , Отпадни отпад из машина за пјескарење.

Строј експлозије траке од ударног удара на површину радног предмета који носи јаку опрему за ношење, брзи пројектил након што лети може оштетити или оштетити околишно архитектонско стакло. Стога, како би се осигурала сигурна производња, успостављање редовног система инспекције и одржавања је веома важно.

1, после сваке класе треба поново да се помери машину за ударац.

2, увек треба провјерити просторију за чишћење у стражарским и усмјеривачким уређајима, под-лоптама и другом хабању, уколико се озбиљно трошење одмах замијени.

3, машину пре операције, где је кретање делова неопходно за подмазивање пуцања на вретену вретена, 2% масти на бази калцијума једном недељно. Шрафовска транспортер, лифт на лежишту, плус 2 # масноћа на бази калцијума једном месечно. Преостали лежајеви сваких 3 до 6 месеци плус 2 # масноћа на бази калцијума једном. Ланац и друге активности локације једном недељно, једном механичко уље, подмазивање мотора на захтев подмазивање.

4, редовно проверавајте сваки делови за пренос, делове за чишћење, замените дијелове за хабање.

5, Машина за убризгавање траке за преглед и одржавање, морате прекинути снагу да бисте избегли несреће.

6, машина ради 48 сати да провери вентилатор и уклони прашину причвршћену за точак, како би се обезбедио неометан рад вентилатора и век трајања.

7, простор за чишћење заштитне плоче може се редовно замијенити у складу с ситуацијом, замјену, заштита плоче треба поставити у контролу размака унутар 1,5 мм.

8, замена стазе, отворена су предња врата, уклоните све делове за ометање, са 10 # челичним шипкама да урадите четири кукице са горњег дела тела рупе на погонску осовину и суспензију стазе, гајкач од врата до притисак.


We're Here to Help

 • Додајте: Индустријски парк Далонг, град Кситуан, округ Дафенг, град Ианцхенг, провинција Јиангсу, Кина
  Тел: + 86-515-83755555
  Факс: + 86-515-83752143
  Моб: + 86-13912337992
  Е-маил: ицфенгте@пхотицн.цом
  Скипе: јоицезхаомин1986
  ВхатсАпп : +8613912337992

Bilten

Unesite u svoju e-adresu da primate dogovore
i kupone.
Obeležite nas danas!