Dom > Novosti > Sadržaj
Пескарење и пуцање разлика између места
Jun 28, 2017

Конфигурација и карактеристике Пнеуматске рециклаже пескарења

Простор за пескирање пневматског опоравка такође се зове простор за пескарење рециклаже рециклаже вјетра, пескарење по тијелу, систем за уклањање прашине, систем пескарења, систем абразивног опоравка, систем контроле, систем освјетљења, транспортна кола и друге главне компоненте.

Простор за пескирање пневматичног опоравка је такође подељен у комплетну собу за пескирање и пескирну собу за полу-опоравак. Потпуна чврстоћа пескарења у целом тијелу је под пода подни слој, пескарење, без обзира на то где ће се прскати материјал за прање, пасти у дно пода, а затим кроз абразивни систем за опоравак до кутије за чување, чека Да поново додате шпијунски домаћин, да завршите процес аутоматског опоравка и рециклаже; И неки клијенти у пројекту експлозије, јер капитални буџет није довољан или не жели ставити превише високе трошкове, тако да ће изабрати да полу-рециклажу собу за пјескарење, према радницима за пескирање. У правцу песка за пескирање, У већини песка где се налази место за сакупљање пода, тако да већина песковитог материјала пада директно у дно пода, а преостали део излази из материјала песка од стране пескарских радника, који су сами пометали до пода сака, А затим кроз систем абразивног опоравка до кутије за складиштење.

Постоји још један дио пескарске собе, то јест, систем за уклањање прашине. У читавој просторији за пескирање, систем за уклањање прашине је и даље веома важан, у зависности од величине простора да би се изабрала димензија колектора за прашину и величина вентилатора прашине, ако није конфигурисана конфигурација колектора за прашину или конфигурација прашине , А затим директно довести до пескарења. Прашина унутар собе за останак, која утиче на линију видљивости радника, не може утврдити да ли је радни предмет пескарење чисто.

Простор за пескирање из пнеуматског опоравка углавном се користи у подручју велике површине обраде пескарења, као што су контејнери, заварена челична конструкција, велики ковани делови, грађевинске машине итд., Јер у подручју биљке пескарење мора задовољити националне емисијске стандарде, Значи пескаста соба је ваша потреба.


We're Here to Help

 • Додајте: Индустријски парк Далонг, град Кситуан, округ Дафенг, град Ианцхенг, провинција Јиангсу, Кина
  Тел: + 86-515-83755555
  Факс: + 86-515-83752143
  Моб: + 86-13912337992
  Е-маил: ицфенгте@пхотицн.цом
  Скипе: јоицезхаомин1986
  ВхатсАпп : +8613912337992

Bilten

Unesite u svoju e-adresu da primate dogovore
i kupone.
Obeležite nas danas!