Dom > Novosti > Sadržaj
Неколико техника за пуцање из експлозије за машине за пуцање
May 19, 2017

Технологија експлозије пуцњаве након увођења Кине, брзи развој индустрије машина за пјескарење, од иницијалне машине за пјескарење са друмом до гусара, куке, грамофона и сл., Рођења веома великог броја врста, експлозије Побољшана чиста индустрија је створила велики утицај. Машина за разбијање снимања за општу намјену од почетка индустрије ливења за употребу песка, а сада разноврсног хардвера, челика за чишћење шљака, рђе и сл., Још увек постоји пуно индустрија које треба пуцати али не могу да се испуне. На примјер, у посљедњих неколико година увођење ватрогасне камене површине камене вуне, замјењује процес ватре, побољшава ефикасност производње, тако да се може постићи велика примјена вуне.

Напори да се развије употреба машина за експлозију метала, примена многих произвођача пескарских машина да постану правци развоја. Ексклузивна машина за пјескарење с посебним видом може бити погоднији радници за пјескарење, ефекат пескарења је добар и висока ефикасност. Напуните празнине у опреми за пуцање универзалног снимања која не може бити потпуно ефикасна.

Машина за пјескарење са пролећним проширивањем

Машина за експлозију експлозије пролеће, професионална за јачање експлозије на пролеће.

Машина за пјескарење са ваљком за вуну

Машина за пјескарење са ваљком за вуну, експлозија пуцања на ролну, повећава коефицијент трења.

Машина за сјецкање сидреног ланца

Машина за експлоатацију сидреног сидра, након производње сидреног ланца кроз шут како би се ојачао лечење рђе, побољшао радни вијек

Изнад списка неколико специјалних опреме за пјескарење, производња такве опреме на истраживачком и развојном развоју произвођача, искуство производње има већу потражњу, компанија Хуасхенг Таи са дугогодишњим искуством у развоју нестандардних машина за пјескарење, велики број случајева купаца , На специјалној експанзионој машини која ће се даље развијати, како би решила велики број потрошача.


We're Here to Help

 • Додајте: Индустријски парк Далонг, град Кситуан, округ Дафенг, град Ианцхенг, провинција Јиангсу, Кина
  Тел: + 86-515-83755555
  Факс: + 86-515-83752143
  Моб: + 86-13912337992
  Е-маил: ицфенгте@пхотицн.цом
  Скипе: јоицезхаомин1986
  ВхатсАпп : +8613912337992

Bilten

Unesite u svoju e-adresu da primate dogovore
i kupone.
Obeležite nas danas!