Dom > Novosti > Sadržaj
Модел и моћ развоја индустрије пиштоља
Sep 22, 2017

Модел развоја и експлоатације индустрије аутоматске експлозије машина треба да се реформише и иновише, индустрију машина за експлозију која се појавила у промоцијама врхунске сезоне без преседана, временско хаотично: у априлу, због превелике промоције, заједно са националном пооштравањем кредитне политике, тржишта грађевинских машина испред сезоне и огромна количина инвентара довела је до првобитне намере утицаја врхунске сезоне произвођача напетости у капиталу ланца, низводно окружење лифтинг мода се брзо погоршава, упркос грађевинској сезони тешким радним оптерећењем , али са приливом великог броја дизалица, утиче на приходе корисника, низ преоптерећења како би се надокнадио разлика између класе и других ирационалних пословних понашања, због неправилног рада или преоптерећења узрокованих сигурносним инцидентима такође се појављују .

Схандонг Хуасхенг Таи је погодио експлозивну машину да "нулта уплата", "прикривена цена" и друга средства могу да покрену продају у кратком року, омогућавајући предузећима да постигну размере раста, али на дуже стазе, ова злобна конкуренција ће оштетити и прекорачити дугорочни развој предузећа, такође ће умањити корисника да уђе у праг, поремети ред грађевинског тржишта, утичући на приход корисника и вредност коју остварује. Ово је цела индустрија која није спремна видјети, а ми морамо избјећи.

Схандонг Хуасхенг Таи експлозивна машина за кинеску индустрију грађевинских машина наставила је здрав и здрав развој, али и да осигура да вредност предузећа и корисника, компаније морају искочити из циклуса "прекомерне промоције", морају бити у развојном моменту и развоју за постизање конверзије; Машине предузећа не само у скали олова, већ иу снажној снази, меку снагу, посебно у корисничкој вредности креативности на укупној надоградњи. Само на овај начин, кинеска грађевинска машинска индустрија и предузећа како би освојили тржиште, да би освојили корисника, можемо у будућности наставити да напредујемо, убрзавамо напред.

Као највеће предузеће у индустрији грађевинских машина у Кини, КСЦМГ је такође победник број 7 на листи првих 50 глобалних произвођача грађевинских машина у 2011. години. Недавно је преузео водећу улогу у одговору на позив за "реализацију модела развоја и развијање претворбе енергије "" Вредност за побољшање пројекта. "


We're Here to Help

 • Додајте: Индустријски парк Далонг, град Кситуан, округ Дафенг, град Ианцхенг, провинција Јиангсу, Кина
  Тел: + 86-515-83755555
  Факс: + 86-515-83752143
  Моб: + 86-13912337992
  Е-маил: ицфенгте@пхотицн.цом
  Скипе: јоицезхаомин1986
  ВхатсАпп : +8613912337992

Bilten

Unesite u svoju e-adresu da primate dogovore
i kupone.
Obeležite nas danas!