Dom > Novosti > Sadržaj
Челични површински прикључак Одељења за пескирање може повећати коефицијент трења челика?
Mar 25, 2017


Челична примарна површинска обрада углавном се односи на челик пре обраде и монтаже, први поступак обраде површина, његова сврха је да игра привремену улогу у заштити челика. Методе површинског третмана су пескирање, пескарење, расхлађивање и друге методе. Најчешће се користи челично пескирање.


Прање песком се може изводити под запечаћеним условима. Уређај за усисавање, аутоматско фарбање, је најефикаснији аутоматизовани поступак монтаже. Његове предности машине за експлозију пуцњаве су следеће.


(1) према употреби челика може се очистити до нивоа спецификација, и може добити равномерну завршну површину.

(2) затворена операција, без прашине.

(3) за више од 5мм челик, широки равни челик и челик.

(4) брза, висока ефикасност, квалитет и стабилност.


Челични поступак за припрему челика, да прођете: изравнавање челичне плоче, предгревање, пескирање, аутоматско сликање, након загревања, транспорт челика, подизање неколико процеса.


Предгретје може уклонити влагу на челичну мрежу, скратити време сушења прајмера радионице, али не може у потпуности уклонити маст, па ако је челик обојен мастом, прво мора размастити рад. Загревање углавном око 40 ° Ц, превише ниско да би се постигао ефекат, превисока потрошња енергије је велика, и лако је направити прајмер за радионицу.


Брусни песак са гвозденим куглицама, челичним куглама, ивицама и угловима песка и жице, итд., Идеалан је абразив помешан са абразивом, прикладан је пречник од 0,8 ~ 1,5мм. Густина пескарења одређује се количином убризгавања и брзином транспорта челика. На ефекат рђе утиче степен рђе челика. Неопходно је одредити брзину транспорта и количину убризгавања у стању челика. У свим случајевима, наведени ниво обраде површине достиже Са21 / 2 (ИСО8501-1: 1988) или ССПЦ СП-10.


Физичке и механичке особине, адхезиона и корозивна отпорност на прајмеру су углавном одређене површинском храпавости након експлозије. Постоји много начина за мерење површинске храпавости. Најтачнији метод је коришћење мерача храпавости ласера. Најлакши начин коришћења у пољу је упоређивање са моделом храпавости.


Прскани челични лим се транспортује до кабине за прскање, а прајмер за куповину без напрезања прскају покретни дугометражни пиштољ. А онда кроз испоруку сушаре за топли ваздух. Тада се челична плоча може транспортовати, резервисати у стаклу. Сврха пескарења је рђање, уклонити површину нечистоћа уља, ако је храпавост од експлозије од првобитног повећања, коефицијент трења може бити побољшан. Ако челични профил није обрађен, храпавост након експлозије није побољшана, коефицијент трења се није променио.


Ако сте заинтересовани за Пхоти спиннер вјешалицу за пјескарење машина , молимо вас да нас обавијестите.

We're Here to Help

 • Додајте: Индустријски парк Далонг, град Кситуан, округ Дафенг, град Ианцхенг, провинција Јиангсу, Кина
  Тел: + 86-515-83755555
  Факс: + 86-515-83752143
  Моб: + 86-13912337992
  Е-маил: ицфенгте@пхотицн.цом
  Скипе: јоицезхаомин1986
  ВхатсАпп : +8613912337992

Bilten

Unesite u svoju e-adresu da primate dogovore
i kupone.
Obeležite nas danas!