Dom > Novosti > Sadržaj
Структура машине за пјескарење је врло компликована
Jun 05, 2017

Машина за пјескарење после инсталације чишћења квалитета производа је веома важна, ако подешавање угла није добро, не може постићи ефекат чишћења, али је такође уништено ливење.

Угаони угао машине за пјескарење мора бити подешен у времену, машина за пјескарење обезбеђује посебну одредбу, можете слободно да контролишете свој смјер у опсегу. После улога, биће у врху металне плоче, види тачку лијевог или десног није у углу или угао од 90 степени је најбољи, више од овога треба прилагодити временом. Све док подешавање угла рационалности може бити погодно за побољшање брзине пројектила, тако да машина за пјескарење ради глатко ради постизања најбољих механичких перформанси. Ако је подешавање завршено, биће пристрасно, подесити ручицу за помицање растојања и угла причвршћивања док се до сада не постигне најбољи угао.

Структура машине за пјескарење је веома сложена, припада самоповређењу механичке опреме, која је у потпуности испоручена свом задатку истовремено, биће предмет различитих степена оштећења. Јасно разумевање његових карактеристика може се користити за специфично повезивање програма. Пре свега, потребно је редовно одржавање и одржавање, након чега следе неки делови који се редовно замењују, урадите горе, можете наставити да живите или ће се његов живот значајно смањити.

Машина за пјескарење је важан део машине за пјескарење, локација машине за пјескарење директно или директно не утиче на нормални рад машине за пјескарење, што захтева подешавање машине за пјескарење.

У машини за пјескарење, контрола пуцања, треба обратити пажњу на локацију усмерене експлозије у пуном покривању пројектила за чишћење радног предмета, иначе ће утицати на ефикасност чишћења.

Положај прозора у правцу, ако је потребно, може се обојити црним мастилом или полагањем папира са дебелим папиром, стављеним у чишћење положаја радне површине, започети уређај за експлозију и опрему за вјештачку пјескарење у пипу пилуле додавањем мале количине Пројектила, Ако грешка приликом позиционирања крви треба прилагодити како би се постигао жељени положај. Добро подешавање смера, може се користити за испитивање оптерећења, 30 минута након експлозије, а затим додати 400кг пројектила.


We're Here to Help

 • Додајте: Индустријски парк Далонг, град Кситуан, округ Дафенг, град Ианцхенг, провинција Јиангсу, Кина
  Тел: + 86-515-83755555
  Факс: + 86-515-83752143
  Моб: + 86-13912337992
  Е-маил: ицфенгте@пхотицн.цом
  Скипе: јоицезхаомин1986
  ВхатсАпп : +8613912337992

Bilten

Unesite u svoju e-adresu da primate dogovore
i kupone.
Obeležite nas danas!