Dom > Novosti > Sadržaj
Које су предности машина за прочишћавање структурних челика у поређењу са другим производима?
Jul 19, 2017

Машине за прочишћавање структурних челика такође припадају машини за чишћење, она се разликује од традиционалне машине за пјескарење. Ова разлика се углавном одвија са чистог начина разлике, разлика у начину чишћења значи да је конструисан различито. Машине за пескарење од структурних челика пре свега, буквално значење за разумевање да је опремљено великом челичном структуром, различитим металним деловима или одливцима сигурно ће бити у челичној конструкцији да би се завршиле чишћење задатака, то је очигледније, Поред тога, овде има пуно предности.

Ефикасност чишћења машина за прочишћавање структурних челика је много бржа од обичне машине за пјескарење, многи метални делови и одливци се могу ставити у ову велику челичну конструкцију, све док се постављају различити параметри, аутоматски ће се покренути без вашег Контрола, ово је једнако штедљивом времену и енергији. Машине за прочишћавање од структурних челика неће оштетити ове производе приликом чишћења, док ће се традиционална машина за пробијање и проблем лијевања материјала сасвим деформирати или други проблеми, што би било еквивалентно учинку чишћења, а неки чак и деформисани озбиљно постоје Нема начина да се користи. Машина за чишћење челика углавном очисти 15 килограма металне одливке, може се очистити песак, одргнути, пилинг и површинско отврдњавање. Док традиционалне машине за пјескарење немају ове функције, они могу само завршити чишћење површине.

Све у свему, машине за прочишћавање структурних челика су најбоља у читавој серији производа, препоручује се да прво узмете у обзир приликом куповине сличних производа, а затим размотрите и друге производе.


We're Here to Help

 • Додајте: Индустријски парк Далонг, град Кситуан, округ Дафенг, град Ианцхенг, провинција Јиангсу, Кина
  Тел: + 86-515-83755555
  Факс: + 86-515-83752143
  Моб: + 86-13912337992
  Е-маил: ицфенгте@пхотицн.цом
  Скипе: јоицезхаомин1986
  ВхатсАпп : +8613912337992

Bilten

Unesite u svoju e-adresu da primate dogovore
i kupone.
Obeležite nas danas!