Dom > Proizvodi > Примјена машина за пуцање у ударце > Прецизна машина за пиштање резервних делова
Машина за пескирање песка песка | Опрема и потрошни материјал за продају

Машина за пескирање песка песка | Опрема и потрошни материјал за продају

Могућности и примене Машине за експлоатацију ваљака користе се за уклањање скале и рђе од металних профила и компонената од лима. Комбинацијом ваљкастог транспортера са одговарајућим транспортерима, појединачни поступци процеса, као што су минирање, конзервација, тестирање и бушење могу ...

Opis

Могућности и апликације

Машине за експлоатацију ваљака користе се за уклањање скале и рђе од металних профила и компонената од лима. Комбиновањем ваљкастог транспортера са одговарајућим транспортерима, могу се повезати појединачни поступци процеса, као што су минирање, конзервација, тестирање и бушење. Ово осигурава флексибилни производни процес и високу производњу материјала.

Још једно поље примене за машину за ваљкасте транспортере је експлозија великих машинских конструкција. У таквим случајевима, распоред турбина и пролаза се врши на основу величине радних комада.


Пречник предмета (мм)

20 - 40

Дужина уређаја (мм)

25 - 65

Мак капацитет за руковање / сат

5000

Глава ротора (ПЦ)

2

Снага по глави мотора (кВ)

22

 • Разноврсност опреме дизајнирана и изграђена према спецификацијама купаца.

 • Врсте система укључују: машине за експлозију, експлозије столова и центрифугалне столове, системи за експлозију вјешалица, вјешалице за спинере и бластерове цилиндара.

 • Типичне карактеристике су: чврста челична конструкција, сигурносни блокови, ремени млинови, вишеструке експлозивне млазнице, носивост до 5000 фунти, оптимална површина експлозије до 48 инча, операција 3 фазе, ниски ниво буке, ниско профилни дизајн.

 • Решења за прање: за обојене и обојене одлитке, дијелове топлотно обрађене, дијелови аутомобила, одливци од калупа, пластифицирање пластике, дебаривање, уклањање каменца, пеење.

 • Доступне опције укључују: величине и дршке рупе млинског трака, пнеуматска предња врата, једнофазна електрика, манганске подлоге, обујмице од нерђајућег челика, мотори са променљивом брзином, колектори за прашину.Блоб.пнг


Блоб.пнг


Блоб.пнг


Блоб.пнг


Ми, ПХОТИ ЦАСТИНГ, сада се поносимо на представљање нас као једног од водећих произвођача и добављача пескарске машине за пескирање песка | опреме и залиха за продају у Кини за вас. Добродошли у куповину прецизне машине из наше фабрике. То је са високом прецизношћу и добрим перформансама.

Hot Tags: пескаст песак | опрема и потрошни материјал за продају, Кина, добављачи, фабрика, произвођачи

Srodni proizvodi

Istraga

We're Here to Help

 • Додајте: Индустријски парк Далонг, град Кситуан, округ Дафенг, град Ианцхенг, провинција Јиангсу, Кина
  Тел: + 86-515-83755555
  Факс: + 86-515-83752143
  Моб: + 86-13912337992
  Е-маил: ицфенгте@пхотицн.цом
  Скипе: јоицезхаомин1986
  ВхатсАпп : +8613912337992

Bilten

Unesite u svoju e-adresu da primate dogovore
i kupone.
Obeležite nas danas!