Dom > Proizvodi > Схот Бластинг Мацхине > Белт Схот Бласт Мацхине
Машина за пуцање траке за континуирани мрамор

Машина за пуцање траке за континуирани мрамор

Машина за пјескарење са фотичким жичаним мрежастим појасом углавном се користи за обраду од средњег до великог ливења, одливака под притиском, одљевака, топлотно обрађених делова, аутомобилских компонената, одливака од црних и обојених метала, заварених конструкција и производњи. Делови могу тежити од 1 кг до 100 кг или више и ...

Opis

Машина за пјескарење са фотичким жичаним мрежастим појасом углавном се користи за обраду од средњег до великог ливења, одливака под притиском, одљевака, топлотно обрађених делова, аутомобилских компонената, одливака од црних и обојених метала, заварених конструкција и производњи. Дијелови могу тежити од 1 кг до 100 кг или више и произведени су у средњим и великим серијама. Машина за пјескарење са мрежицом је изузетно свестрана и изграђена да би се уклонили остаци лијевања песка, рђе, старе боје, видљиви знаци заваривања и племенитог сечења, оксидовани слој изазван термичким третманом, дебаривањем, микро руковањем, повећањем чврстоће површине, смањивањем утицаја површине микрорезе итд.


Обрађени предмети се постављају на траку за провлачење жичане мреже кроз машину за пјескарење и кроз млазове медија за пјескарење. Блатобрани су постављени под различитим угловима. Кућиште машине за пражњење жице је заштићено отпорним на хабање од мангана челичних плоча.


Комади се преносе на хоризонталном транспортном појасу. Експлозија се постиже центрифугалном пројекцијом сферичног челика. Кориснику је такође дозвољено да подеси брзину транспорта као и пројекцију штапа како би се придржавала жељеног ефекта или тврдоће третираних површина. Штавише, машине за пјескарење су доступне са ширинама појасева у распону од 600 до 2000 мм.


QQ截图20170825104117.jpg


QQ截图20170825104512.jpg

Ми, ПХОТИ ЦАСТИНГ, сада се поносимо на представљање нас као једног од водећих произвођача и добављача континуалног мрамора у Кини за вас. Добродошли да купимо прецизну машину из наше фабрике. То је са високом прецизношћу и добрим перформансама.
Hot Tags: континуални мермер, Кина, добављачи, фабрика, произвођачи

Srodni proizvodi

Istraga

We're Here to Help

 • Додајте: Индустријски парк Далонг, град Кситуан, округ Дафенг, град Ианцхенг, провинција Јиангсу, Кина
  Тел: + 86-515-83755555
  Факс: + 86-515-83752143
  Моб: + 86-13912337992
  Е-маил: ицфенгте@пхотицн.цом
  Скипе: јоицезхаомин1986
  ВхатсАпп : +8613912337992

Bilten

Unesite u svoju e-adresu da primate dogovore
i kupone.
Obeležite nas danas!