Dom > Proizvodi > Схот Бластинг Мацхине > Белт Схот Бласт Мацхине

Аутоматске машине за пражњење аутоматске гребене за завршну обраду челика ФТК32 серије

1. Директно спојена глава ротора са једноставном структуром и дугим веком трајања.
2. сепаратор типа БЕ; Добар сепарацијски ефекат, висока продуктивност и позитивно побољшање лопатица.
3. колектор прашине за прашину; Концентрације емисије прашине испод националних стандарда; Побољшати радно окружење.
4. гумени појасеви отпорни на хабање; Смањити појаву судара и оштећења радних предмета; Смањите буку машине.

Opis

Машине за обраду метала за обраду метала за обраду метала за гребенасте цеви за завршну обраду челика ФТК32


Ставке

Спецификације

ФТК326

ФТК3210

Систем аутоматског утоваривања и истовара се може дизајнирати према захтевима купца.

Пречник крака диска / мм

600

1000

Растојање краја диска / мм

900

1000

Максимална тежина по радном комаду / кг

10

30

Максимална носивост / кг

200

600

Глава ротора

Количина / сет

2

2

Количина рударења по сету / (кг / мин)

200

200

Снага по сету / кв

11

11

Величина коморе за чишћење Л * Б * Х / мм

1310 * 1000 * 1730

1650 * 1510 * 2300

Снага (кв)

16.9

23


Представљање производа:

Ова серија примењује се на чишћење површина, уклањање рђе и јачање пескарења свих врста одливака средње величине и малих димензија, отковака и обрађених делова. Погодан је за различите производне ваге. Може радити самостално или комбиновати са другим машинама у комбинацији са континуалним транспортерима како би се формирао комплетан производни и линијски чишћење. Идеална је опрема за чишћење великих, средњих и малих радних предмета. Машина за пражњење с песком типа К32 серије има предности напредног дизајна, разумне структуре, мале потрошње енергије, високе ефикасности и сл.


Ова машина, која интегрише технологију у земљи и иностранству, представља нову развијену опрему за чишћење са ивицама високе ефикасности чишћења, компактне структуре, ниске буке и комплетних сетова опреме за чишћење.


Ова машина има следеће карактеристике:

1. Директно спојена глава ротора са једноставном структуром и дугим веком трајања.

2. сепаратор типа БЕ; Добар сепарацијски ефекат, висока продуктивност и позитивно побољшање лопатица.

3. колектор прашине за прашину; Концентрације емисије прашине испод националних стандарда; Побољшати радно окружење.

4. гумени појасеви отпорни на хабање; Смањити појаву судара и оштећења радних предмета; Смањите буку машине.


Серија К32 користи гумене каишеве отпорне на хабање отпорне на хабање како би учитали обрађене предмете, а глава импелера избацује челичне фотографије како би очистила обрађене предмете. Углавном се користи за чишћење површине површина од малих и средњих лимова, одковака, дијелова алуминијума, комада од нерђајућег челика, комада бакра итд. Распоред коморе за пескање и глава ротора распоређени су након компјутерске тродимензионалне динамичке симулације Масе избацивања, чинећи проток струје тачно покривају површине површине радног комада. Челични снимци се избацују на површине радног комада из сваког правца. Усваја гумене траке отпорне на хабање, смањујући судар и појаве оштећења радних предмета и смањивање буке машине. Користећи сепаратор вретена, има добар ефекат раздвајања и већу ефикасност производње и смањује абразију дијелова за хабање, као што су сечива главе мотора. Због сакупљача прашине за прашину, густина отпуста прашине је испод националних стандарда за побољшање радног окружења. После чишћења предмета, аутоматско пражњење се може реализовати помоћу инверзије трака. Усваја популарни облик без јаме и штеди трошкове изградње јама.


Ова машина је погодна за чишћење рђе и површинско учвршћивање предмета различитих врста и велике или средње величине производње. Посадице за чишћење морају бити одливци од кочења и топлотно обрађени делови са тежином комада испод 150кг.


Машина за пјескарење машине за пуцање у серији К32 има следеће предности:

1. технологија директне спаљивања; Значајно побољшати ефикасност чишћења и гарантовати квалитет чишћења; Имају дуг век трајања, једноставну структуру, ниску стопу неуспјеха итд.

2. Постављање коморе за пескање и главе ротора постављено је након компјутерске тродимензионалне динамичке симулације масе избацивања, чинећи проток челика тачно покривајући површине површине радног комада. Челични снимци се могу бацити на површине радног комада из сваког правца без остављања било каквог краја.

3. Користите гумене каишеве отпорне на хабање; Смањити судар и оштећења радног комада; Смањите буку и вибрације машине. Поседајте колекцију прашине или кертриџ типа филтер; Концентрације емисије прашине испод националних стандарда; Смањују трење и повећавају вијек трајања.

4. Високо аутоматизован; Штеди трошкове рада; Користите облик без јаме; Смањити пословне трошкове.


Овај тип машина за пјескарење се углавном користи за чишћење рђе и површинско учвршћивање предмета различитих врста и велике или средње величине производње. Користећи ротирајуће лопатице за велике брзине, машина избацује челичне фотографије како би очистила континуирано ротирајуће предмете. Погодан је за чишћење рђе, уклањање каменца и површинско учвршћивање одливака малих димензија, отковака, стампинга, посебно погодних за чишћење површине и јачање делова који штите од удара. Радна страна очишћеног ливења може олакшати следећи процес обраде, која не само што може уштедјети време обраде, већ такође може штити машину и алате за резање од оштећења. Нерадна страна је издржљива након што је обојена и може побољшати животни век, изглед и квалитет производа.


Ова машина користи кружне гумене каишеве да створи радни простор који се непрестано ротира помоћу погонских појасева. Челични снимци се избацују на појас да очисте обрадне предмете са високом брзином под центрифугалном силом. Машина је погодна за чишћење, уклањање прашине, уклањање каменца и површинско јачање малих и средњих одливака, отковака, стампања, зупчаника, опруга и тако даље. Усваја аутоматско пражњење аутоматског испуштања и оптерећења, који значајно смањује интензитет рада. Нови колектор за прашину за прашину чини интензитет ослобађања прашине мањи од националних стандарда ради побољшања услова рада.Ми, ПХОТИ ЦАСТИНГ, сада се поносимо на представљање нас као једног од водећих произвођача и добављача аутоматских машина за пјескарење аутоматске гњечере за обраду метала за завршну обраду челичних цеви фтк32 у Кини. Добродошли у куповину прецизне машине из наше фабрике. То је са високом прецизношћу и добрим перформансама.

Srodni proizvodi

Istraga

We're Here to Help

 • Додајте: Индустријски парк Далонг, град Кситуан, округ Дафенг, град Ианцхенг, провинција Јиангсу, Кина
  Тел: + 86-515-83755555
  Факс: + 86-515-83752143
  Моб: + 86-13912337992
  Е-маил: ицфенгте@пхотицн.цом
  Скипе: јоицезхаомин1986
  ВхатсАпп : +8613912337992

Bilten

Unesite u svoju e-adresu da primate dogovore
i kupone.
Obeležite nas danas!