Dom > Proizvodi > Схот Бластинг Мацхине > Ватрогасна машина за вјешање

Машине за прочишћавање тунела надземних транспортера са кућиштем ФТК37 серије

ФТК37 серије машина за чишћење куке за експлозију, машине за пјескарење са тунелом са куком, монораил Машине за чишћење експлозије са куковима ФТК37 серије, машине за пјескарење са тунелом надземних транспортера са куком, монораил се састоји од главе мотора, , Минирање ...

Opis

Машине за прочишћавање тунела надземних транспортера са кућиштем ФТК37 серије


Ставка

Спецификације

ФТК376

ФТК378 Једна кука

ФТК378 двострука кука

-

Максимална носивост једне куке / кг

600

800

800

Може бити дизајниран према величини радног предмета и захтевима купца

Мак чишћење радног предмета
Φ / мм * х / мм

600 * 1100

800 * 1500

800 * 1500

Хоок кти / ком

1

1

2

Глава ротора

Количина / сет

2

2

2

Брзина копирања по сету / (кг / мин)

120

200

200

Снага по сету / кв

7.5

11

11

Величина коморе за чишћење
Л * Б * Х / мм

1500 * 1500 * 2500

1800 * 1800 * 2800

1800 * 1800 * 2800

Укупна снага / кв

25

34.4

36.1


Машине за чишћење кучишта ФТК37 серије, машине за пескарење са тунелом надземних транспортера са куком, монораил се састоји од главе мотора, система за напајање снимака, коморе за пуцање, транспортног система, вијчане транспортера, дизалице за снимке, сепаратора прашине и сјаја, филтрације прашине Систем и електрични систем управљања. Преносни уређај усваја кружне кружне ротирајуће кукице. Када уређај открије радне комаде у постављеном положају, отворите систем за напајање и започните експлозију. Обрадни предмети на кучишту за вјешалицу у комори за пескање полако се окрећу, при чему ће површина уређаја бити изложена протоку снимања. Машина за пјескарење избацује челичне снимке на површину радног предмета ради чишћења рђе и површинског јачања, након чега се челични ударци спуштају у кантицу за рециклажу са погоном мотора.


1. Без загађења током рада, животне средине.

2. Поставите две машине за пјескарење, потпуно очистите мртве крајеве компликованих радних предмета, обезбеђујете равномеран квалитет обраде обрађених предмета.

3. Високо аутоматизован. Аутоматско довршавање пескарења, додавање посуђа, окретање обрађеног радног предмета, радни комад и снимке који циркулишу, као и одвајање прашине и снимања.

4. Кукица за вјешање се помера напред и назад у постављеном положају и времену и може се подесити како би се прилагодиле различитим врстама радних предмета.

5. Има функцију блокирања и мора се поставити како би покренуо уређај, осигуравајући нормалан рад и избегавање кварова или несрећа узрокованих лажним операцијама.

6. Високи капацитет за обраду, постизање са2.5.

7. Машина ове серије код једне куке и типа двоструке куке има више модела и може се наручити према величини радног комада и специфичним захтевима.


Машина за пражњење хоок лифтинг тип се углавном користи за сакупљање посуда цијелог одјељка танких аутомобила, различитих великих или средњих структурних дијелова и шасије. Ова машина за пјескарење има свеобухватни дизајн помоћу главе мотора са напредним двоструким дисковима равним ножевима. Током интензивног снимања великих брзина се пукне на све делове предмета како би се брзо уклонио слој рђе, скала и прљавштина. Кроз пескарење, површина конструкционих делова је чиста са одређеном храпавости, што помаже у побољшању адхезије између површине филма и челика и припрема се за следећи поступак. Истовремено, може елиминисати напон за заваривање, повећати отпорност на замор и отпорност на корозију, као и продужити радни вијек како би се побољшао квалитет површина на површини.


Технолошки процес

Пошаљите радне предмете на дну кутије на носачу → кукице за дизање кука → електрични блокови преносе радне предмете у подручје пражњења → чишћење пескарења и промену брзине куке, а затим пролазите → завршите чишћење и вратите се назад → Обрађени предмети улазе у подручје пескирања → извршите чишћење пескарења и промјените брзину куке, а затим се вратите назад у подручје учитавања снимања → увлачење снимања → уђите у сљедећи поступак.


Карактеристике опреме:

☆ Направите припреме за чишћење пескарења

☆ Усвојите тродимензионалну динамичку симулацију масе избацивања како бисте дизајнирали изглед коморе за пескање и главе мотора

☆ Користите главе ротора са високим степеном равних ножа како бисте значајно побољшали ефикасност чишћења и осигурали учинак чишћења

☆ Потпуно затворен дизајн. Уверите се да су радни предмети у релативно затвореном простору. Осигурајте да снимци не излете из коморе.

☆ Користите електричну дизалицу са функцијом ходања и подизања, која се аутоматски може подићи у простор за утовар и исхрану. Брзина померања предмета је подесива у подручју минирања како би се постигао потребан квалитет.

☆ Користите двоструке блокове за дизање радних предмета и чишћење пескарења.

☆ Завршите низ процедура, укључујући припрему снимака, брзо руковање, брзо након контроле брзине, чишћење пескарења, брзу контролу брзине и хватање снимака. Припрема и храњење снимака се врши помоћу плочица.Цертифицате.јпгНационални инспекцијски и сервисни центар за површински третман метала.јпг
Ми, ПХОТИ ЦАСТИНГ, сада се поносимо на представљање нас као једног од водећих произвођача и добављача машина за чишћење тунела надземних транспортера са куком и монораил фтк37 серијом у Кини за вас. Добродошли да купимо прецизну машину из наше фабрике. То је са високом прецизношћу и добрим перформансама.

Srodni proizvodi

Istraga

We're Here to Help

 • Додајте: Индустријски парк Далонг, град Кситуан, округ Дафенг, град Ианцхенг, провинција Јиангсу, Кина
  Тел: + 86-515-83755555
  Факс: + 86-515-83752143
  Моб: + 86-13912337992
  Е-маил: ицфенгте@пхотицн.цом
  Скипе: јоицезхаомин1986
  ВхатсАпп : +8613912337992

Bilten

Unesite u svoju e-adresu da primate dogovore
i kupone.
Obeležite nas danas!