Dom > Proizvodi > Схот Бластинг Мацхине > Роллер Цонвеиор Схот Бластинг Мацхине
Аутоматски профили за пуцање у ролете

Аутоматски профили за пуцање у ролете

Машина за континуално убацивање ролне са аутоматским профилом на профилима Пхоти-а је нови тип специјалне опреме за уклањање челика дизајниран и произведен у складу са потребама корисника. То је нека врста чишћења. Комади, одливци, тело, челични и челични цеви вишенаменски челични шаљи ...

Opis

Машина за континуално убацивање ролне са аутоматским профилом на профилима Пхоти-а је нови тип специјалне опреме за уклањање челика дизајниран и произведен у складу са потребама корисника. То је нека врста чишћења уређаја за чишћење четкица, одливака, тела, челика и челика цеви за чишћење. Може бити изворно стање челика и бацати површину снажног пуцања, уклонити слој рђе, заваривачку шљаку и вагу, тако да се униформише уједначен метални сјај за побољшање квалитета челичног премаза и анти-корозионог ефекта.

Код антикорозионог третмана ваљаних челичних производа (танки челични лим, ваљани део, челична цијев и једноставна челична конструкција) потребно је очистити површину, без рђе и прљавштине. Са машином за пјескарење за механичку рђу, препознаје се у производњи и широко се користи.

Комбиновани систем опреме чини процес поузданим и економичним, осигуравајући чистоћу потреба за радним предметом

Машински систем фототирног снимања са високим степеном аутоматизације, опремљен са јединицом за утовар и истовар од стране корисника. Цео систем се може користити као самостални уређај или интегрисан у целокупну линију за рђу и корозију. На тај начин, уверите се да:

1. Дизајн је једноставан, у складу са захтевима производне линије;

2. Побољшати производни процес;

3. Раздаљина испоруке је кратка (нема производа који се чува у средини процеса);

4. Значајно смањење оперативних трошкова;


# Дизајнирајте структурне функционалне карактеристике:

Нова челична конструкција кроз врсту опреме за серије машина за пјескарење, хоризонтално кроз тип, постоји велики број независних јединица. Главне компоненте опреме: просторија за пјескарење, бацање 4-16, заштитна облога, храњење, тело просторије за материјал. Систем за пуњење пелета, систем за испоруку и складиштење пелета, систем за уклањање пелета опциони, систем за уклањање прашине, цијели контролни ормар.

# Редослед дизајна и рада:

Преношење ваљкастог транспортера у комору за пјескарење, а затим покрените прекидач за контролу напајања пелета, резултати су следећи:

Када је у радној јединици у сјају за пуцњаву кад се покрене. Опрема и друге јединице носи најмање. Периферна опрема која одговара потребама корисника. Радни предмет се преноси на улаз или из утичнице ради ручног или аутоматског рада. Печат довода и излаза спречава избацивање честица. Излазни ваљак је опремљен кантом за сакупљање пелета где се резидуалне пелете могу уклонити ручно или са уређајем за чишћење и затим се рециклирају.


Машина за аутоматску експанзију ролета са аутоматским профилом је најбоља вриједност за новац у пуцању јер је супериорна површинска обрада јединствена у свијету. Већа продуктивност би одмах постигла шира локација, јер је површина третирана већа, упркос томе што је у истом временском периоду или има исту брзину пуњења челичних греда или плоча кроз комору за експлозију.


Пречник предмета (мм)

20 - 40

Дужина уређаја (мм)

25 - 65

Мак капацитет за руковање / сат

5000

Глава ротора (ПЦ)

2

Снага по глави мотора (кВ)

22


5-ФТХ1830-10 钢结构 通过 式 抛丸 清理 机 .јпг

Ми, ПХОТИ ЦАСТИНГ, сада се поносимо на представљање нас као једног од водећих произвођача и добављача аутоматских профила за аутоматске профиле у ваљкаре у Кини. Добродошли да купимо прецизну машину из наше фабрике. То је са високом прецизношћу и добрим перформансама.
Hot Tags: аутоматске профиле за аутоматске профили са ваљком, Кина, добављачи, фабрика, произвођачи

Srodni proizvodi

Istraga

We're Here to Help

 • Додајте: Индустријски парк Далонг, град Кситуан, округ Дафенг, град Ианцхенг, провинција Јиангсу, Кина
  Тел: + 86-515-83755555
  Факс: + 86-515-83752143
  Моб: + 86-13912337992
  Е-маил: ицфенгте@пхотицн.цом
  Скипе: јоицезхаомин1986
  ВхатсАпп : +8613912337992

Bilten

Unesite u svoju e-adresu da primate dogovore
i kupone.
Obeležite nas danas!